Webshopunkat 2020-ban indítottuk útjára azért, hogy olyan kismamáknak, anyukáknak, nagymamáknak segíthessünk, akik minőséget, egyedi design-t és praktikus, innovatív, szerethető termékeket keresnek.

Gyakorló szülőként tudjuk, hogy a baba- illetve gyerekszoba berendezése nehezebb feladat, mint azt elsőre gondolnánk: a szobának egyszerre kell szépnek és stílusosnak lennie – az anya kedvéért és vidámnak, játékosnak – a kicsi kedvéért.

Na de mégis, mi az a PuzzlePárna?

Egy olyan hiánypótló termék Magyarországon, mely egyszerre lehet a gyerekszoba dísze, és a kicsi kedvenc készségfejlesztő eszköze is egyben. A puzzle formájú párnákból egyedien összeállítható szettek különleges látványt nyújtanak, használat közben pedig stimulálják a képzeletet és fejlesztik a gyerekek motorikus képességeit. 

Az egyforma méretű és kialakítású darabokból a kisebbek számára játszómatracot készíthetünk, a nagyobbak pedig akár térben is elrendezhetik őket. Az egyes PuzzlePárnákat azonos alakúra vágjuk, tehát minden egyes darab illeszkedik egymáshoz. A szivacs töltet megfelelően megválasztott habkeménysége és magassága biztosítja a kényelmes használatot, így az nagyobb súly esetén sem esik össze. A levehető, cipzáros huzathoz pedig csak rendkívül puha anyagokat használunk, melyek szennyeződés esetén könnyen eltávolíthatók és mosógépben moshatók.

Miért válassz minket?

A bársony, velúr vagy vízálló anyagok többféle színben és mintában elérhetőek, válogasd össze  a saját lakásotokba illő szettet kedved szerint!

Irány a Shop