Szállítás és fizetés

Szállítás

Minden egyes termék kézzel készül, kizárólag a Te megrendelésedre. Ezért kérjük türelmedet, hogy a lehető legjobb minőségben, a legnagyobb gondoskodással varhassuk meg Neked álmaid párnáit.  A szállításunk általános átfutási ideje 6 hét, melynek pontos dátumáról természetesen értesítünk.

Szombaton, vasárnap és munkaszüneti napokon mi is pihenünk, így az ilyenkor leadott rendeléseket csak az első munkanapon dolgozzuk fel.

A megrendelt termékek mennyiségétől és súlyától függetlenül a belföldi szállítás ingyenes!

A fenntartható, behúzós zsákokba csomagolt, majd újrahasznosított kartondobozba pakolt párnák szállítását professzionális futárcégek végzik, de Miskolcon belül lehetőség van a termékek személyes átvételére is. 

Fizetés

Mivel a PuzzlePárna szettek egyediek és nagy értékűek, ezért csak az előre kifizetett termékek kerülnek legyártásra. A megrendelés tehát csak az ellenérték beérkezése után válik érvényessé.

A webshopban elfogadott fizetési módok:

  • Előreutalás – 3 naptári napos határidővel
  • Online bankkártyás fizetés – Paylike rendszerrel

A számla kiküldése elektronikusan, a pénzügyi teljesítés után a vevő által megadott e-mail címre történik.

Visszaküldés

Mivel a PuzzlePárna szetteket egyedi igényeknek megfelelően varrjuk, erre a termékre nem vonatkozik a 14 napos elállás lehetősége.Mindhárom témában további információk az Általános Szerződési Feltételekben olvashatók.