Sziasztok, Gajdos Betti vagyok, 30 éves, főfoglalkozásban könyvelő Édesanya. Szó se róla, nagyon szeretem a munkámat, de nem a száraz, jogszabályokat morzsolgató, számlákat analizáló részt, hanem az ügyfelekkel való kapcsolattartást, a problémamegoldást. Így a monoton hétköznapok során egyre jobban éreztem magamban, hogy szeretnék valami színesebbel, kreatívabbal is foglalkozni.

Egy szellemileg nagy koncentrációt igénylő munka mellet és egy folyamatosan izgő-mozgó 6 éves kisfiú anyukájaként szeretem az egyszerű, funkcionális megoldásokat, hiszen nap, mint nap kihívások elé vagyok állítva. A PuzzlePárnák ötlete akkor jött fel először, amikor a gyerekszoba berendezésekor olyan dekorációt szerettem volna, ami nem csak egy porfogó dísztárgy, hanem jól használható, praktikus darab is egyben.

NiceTime.hu - Have a Nice Time!

Na de mégis, mi az a PuzzlePárna?

Egy olyan hiánypótló termék Magyarországon, mely egyszerre lehet a gyerekszoba dísze, és a kicsi kedvenc készségfejlesztő eszköze is egyben. A puzzle formájú párnákból egyedien összeállítható szettek különleges látványt nyújtanak, használat közben pedig stimulálják a képzeletet és fejlesztik a gyerekek motorikus képességeit. 

Az egyforma méretű és kialakítású darabokból a kisebbek számára játszómatracot készíthetünk, a nagyobbak pedig akár térben is elrendezhetik őket. Az egyes PuzzlePárnákat azonos alakúra vágjuk, tehát minden egyes darab illeszkedik egymáshoz. A szivacs töltet megfelelően megválasztott habkeménysége és magassága biztosítja a kényelmes használatot, így az nagyobb súly esetén sem esik össze. A levehető, cipzáros huzathoz pedig csak rendkívül puha anyagokat használunk, melyek szennyeződés esetén könnyen eltávolíthatók és mosógépben moshatók.

Célom, hogy a NiceTime a mindennapok része, a kellemes időtöltés kiegészítője, egy életérzés legyen!

 

NiceTime.hu - Have a Nice Time!

Miért válassz minket?

A bársony, velúr vagy vízálló anyagok többféle színben és mintában elérhetőek, válogasd össze  a saját lakásotokba illő szettet kedved szerint!

Irány a Shop